


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От таратор до люти чушлета – любимите ни вкусове, които правят всяка чаша водка още по-българска
Опитайте този метод
Ресторантът, който живее в ритъма на своите гости
Двама са основните партньори, които създават най-голямата и най-сладката локация в града - шеф Гогов от сладкарски бутик "Долче" и "Торти Нико"
Вторият голям концерт – този път в Чепеларе, е част от инициативите на Министерството на туризма за популяризиране на вътрешния туризъм през летния сезон
А гледката... от стаите, от ресторанта, от басейна – морето е навсякъде
Много полезна почти за всички хора
Рекорден трафик през „Дунав мост” при Русе след влизането в Шенген
Вътре е топло през зимата и прохладно през лятото, всички са облечени в най-хубавите си дрехи, походката е уверена, усмивките са широки - това е повече от място за пазаруване
Тартар от риба е добре, но ако трябва да съм честен бих изпил един свеж български таратор - поде разговора Марк Зукърбърг и отприщи серия от негативни реакции, които му отнеха шанса за пост в новия кабинет